Pitsilinnan väki sen kun lisääntyy: rakennuksen oikealle sivulle, Tanen yläkertaan, on muuttanut Nuori Pari. Itse asiassa he hallitsevat kahta kerrosta, sillä kaksi pikkuasuntoa on yhdistetty ja kerrosten väliin  on tehty aukko. Asunto ei ole vielä ihan valmis, mutta muuttopäivä tuli eteen eikä muuta vaihtoehtoa ollut.
Tässä 4. kerroksen  huone: Matot vielä rullalla ja taulut laittamatta. Portaikko lienee vielä kaikkea muuta kuin turvallinen, sillä kaiteet puuttuvat!

1803536.jpg

Portaikon teki puuseppä Lauri Seini (Nousiainen) erikoistilauksena. Pallotuoli on Lahden markkinoilta, kuten myös laatikot ja  "putkikassi". Punertava matto Raision nukkekoti kurssin Terhin hienoa käsialaa, sininen hyvän ystävän kättentuote. Sänky on Huutonettilöytö.Lippis ja verho Nuoren Rouvan omaa tekoa.

Yläkerran kuvasta näkee lattian:  kun  asuntoa rempattiin, löytyi 50-luvun korkkimaton alta  ihan hyvät "aluslaudat" ja lattia tehtiin siitä. Hiukan tasoittettiin ja lakattiin - tunnelmaksi haluttiin vähän kulunut, ei niinkään sliipatu "viimmesen päälle" tyyli (materiaali on itse asiassa kaikille tuttua Tiimarin pöytätablettia). Vaateteline (=sormusteline) on matkamuisto Lontoosta. Tuoli Lahden markkinoilta. Viivi ja Wagner taulut on Huutonet -ostoja. Verho on Nuoren Rouvan oma tekemä.

1803539.jpg

Yläkerta on ehditty jo laittaa nukkumiskuntoon vaikka taulut vielä odottavatkin seinälle pääsyä. Myös pari hyllyä pitää löytää ja  yölamppuja  on etsitty kiivaasti. Mutta eiköhän täällä uni tule - oma koti kullan kallis!

1803538.jpg

Ja jos joku ihmettee, missä on WC ja keittiö - niihin tulee käynti alakerran portaiden takaa - sinne tulee valeovi merkkaamaan asunnon niitä osia, joita ei näy...