Terveiset Montrealista, Kanadasta, jossa olin työmatkalla. Kaupungissa ei tuntunut olevan nukkekotialan kauppaa (ei ainakaan tapaamieni kokousosallistujien tiedossa), joten sitäkin tiuhemmin tuli avattua matkamuistomyymälöiden ovia niin välilaskun aikana Pariisissa kuin sitten Montrealissa.

Tässä tuloksia

1915962.jpg

Nämä ihmeet ovat Pariisin lentokentän löytöjä -  pitänee pohtia leipomon perustamista ;). Nämä ovat muuten kaikki jääkaappimagneetteja.

1915952.jpg

Kuka arvaa, mitä nämä ovat - lupaan palkinnon sille, joka ekaksi sen hahmottaa. Ja tässä 5 pisteen vihje: ne ovat kiinalaisen kaupungiosan kaupasta, käsin tehdyt myös...

1915948.jpg

Tässä on avaimenperiä, lukuunottamatta tuota pientä kivestä tehtyä karhua (kala suussa, vaikka kuva ei sitä näytä), hotellista otettua pehmeää kengänpuhdistyskangasta (karhun alla) ja kilpikonnaa (siitä tulee jalkarahi/pöytätaso, ihan niin kuin sisustuslehdissä noita näkyy olevan). Eikö muuten olekin makea kiiltävä kassi? Kassin kanssa sai yhden saappaan ja toimivan kellon, joka menee varmaan Huikka ja Kulauksen ajanmittariksi. Kultakiiltokassi muuten on Pitsilinnassa asuvan nuoren Pohjois-Suomesta kotoisin olevan missikandidaatti-mallin (asuntoa ei vielä rempattu). Hän muuten on avoliitossa NHL-keikkoilijan kanssa!