Kyllä on Villa Charlottessa ja Pitsilinnassa oltu kilttejä ainakin mitä tulee siihen, mitä kaikkea joulupukki toi:

2173506.jpg

Tane sai komeat työsaappaat ja kasan työkaluja - lahjapussin kortissa oli vihjaus siihen, että ehkä nyt ei enää Tanen aika kuluisi niin paljon Huikka ja Kulauksessa, kun on riittävästi työkaluja... Pikkuvauva on todellinen haaste hyvältä ystävältä, sillä vaatteiden teko tulee olemaan aika urakka! Samassa paketissa oli myös kaksi hienoa kirjaa. Pieni jouluinen "kuvaelma" on nukkekotikollega Eijalta (Turun suunnalla asuva), herkkä ja kaunis, kuva ei tee oikeutta kahdelle sirolle kauriille.

2173551.jpg

Hyvän ystäväni Riitan  paketissa oli vauvanuken ja kirjojen mukana lasikoristeita (kaikki olivat löytöjä Lammilta), joita varmuudella Villa Charlotten Rouva tulee ensi jouluna käyttämään talonsa koristelussa.

Pitsilinnan Galleristilla oli oikea toiveiden joulu, sillä moderniin tulevaan kotigalleriaan ilmaantui kaksi lasipöytää ja vasemman puoleinen huikea kipinäsuojus. Värikäs ja perinteisempi kipinäsuojus on Pankinjohtajan olohuoneen kakluunin eteen. Sitä jo kokeiltiinkin: värit hohtavat kauniisti, kun takassa on tuli (=kun takana palaa patteri-tuikkukynttilä). Nämä upeat lasiesineet on tehnyt veljeni vaimonsa kanssa uudessa pienlasiverstaassaan. Lasipöydällä on Nousiaisten suunnalta nukkekotiystävä Sarilta saamani vihreä vaasi - Green Pearl vase by Bertie Pittmann, pakkausta ja mukana tullutta korttia myöden täydellinen Galleristille!

2173505.jpg

Joulupukki oli myös kuullut valitukset näköni ja verstaana toimivan tilan valaistuksen riittämättömyydestä: sain hienon pöytään kiinnitettävän suurennuslasin, joka myös valaisee. Siitä tulee kuva hieman myöhemmin. On jo kiinni pöydässä ja toimii vallan mahtavan hienosti!