"No nyt alkaa näyttää lupaavalta", tuumi Tane, kun sai Pitsilinnan tulevan saunan kiuaskivet. Kivet ovat kotoisin Mietoisista, tunnettua Harvia - Kiuaskivet laatua. Lähetyksen mukana tuli kivitoimittajan apumies Penan tervehdys, joka mielytti Tanea ehkä kiviä vieläkin enemmän. Saunaurakan budjetoinnista vastaavan Pankinjohtajan (el) mielestä tuo sanomalehdellä verhottu paketti muistutti epäilyttävästi nestemäistä virkistettä.

(Olo on minullakin kuin olisin mukana joulukalenterissa, kun nämä kirjeestä löysin)

2135357.jpg

Kuten huomaatte, Harvia-Kiuaskivet on oikein brandi, jonka on luonut hyvä nukkekotiystäväni Sari Mietoisten suunnalla. Hänen talonsa on viktoriaaninen Bostonia Manor, mutta jostakin syystä siellä elää hahmo nimeltään Pena (tilanhoitajan tyyppisissä tehtävissä). Hahmon on kehittänyt ystäväni aviopuoliso eikä siitä tämä "viktoriaaninen emäntä" mihinkään pääse... on muuten selvä Tanen sielunkumppani!

Tanen elämässä sattuu ja tapahtuu muutakin: Tanelle ilmaantui uusi kotieläin, kun pihalta löytyi mouruamasta pentukolli. Pikisilmä omi heti Rontti Simon holhoojakseen. Kuvasta näette, miten pentu myös omi heti Simpan silakat... Eipä voinut Tane tilanteelle muuta kuin eläinrakkaana ottaa otus hoteisiinsa ja antaa kaverille nimi: Otto Kamu. "Ei pääse nimi unohtumaan, jos ottaa Huikka ja Kulauksessa muutaman liikaa", tuumi Tane ja oli tyytyväinen, kun Rontti Simo sai uuttaa puuhaa ja seuraa.

2135365.jpg

Otto Kamun on luonut Ninna, jolla on taito hyppysissään. Ninna kävi pikkujouluaskasteluillassa kotonamme ja toi mukanaan tämän nuoren herrasmiehen!