Pitsilinnan yhtiökokouksen päätöksen mukaan asukkaita odottaa  ilmainen joulusauna. Jos Tanen puheisiin Huikka ja Kulauksen tiskillä on uskomista, myös niin tapahtuu, vaikka tältä päivää urakka melkein ohi onkin. "Meinaan ottaa koelöylyt", tuumi Tane Baarin Isännälle, ja pyysi tätä mukaansa, kun Huikka ja Kulaus illemmalla ovensa sulkee. "Näin tapahtuu",  lupasi Baarin Isäntä ja antoi särpimet Tanen mukaan. "Parempaa kiuasta saa sitten hakea", totesi Tane ja lähti loppuja roskia siivoomaan ennen kiukaan ensimmäistä lämmitystä.

2142597.jpg

Lattialla on vielä HARVIA-kiuaskivipakkaus ja siiovusvälineitä. Särpimiin ei vielä ole koskettu, sillä Tanelle tuli kiire ennen lähimarketin sulkemista: "Pitäähän  vihta olla, ja paha kyllä, nyt on tyytyminen marketin pakasteversioon"... Paha kyllä  tilasta puuttuu myös vesiletku, jolla saunatila sitten aina siivootaan - sekin on tilauksessa, mutta toimitusviiettä on senkin suhteen ilmennyt. Mutta onneksi se ei illan suunnitelmia pahemmin haittaa.

2142613.jpg

Baarin Isäntä oli varsin antelias: peräti Budweiseria sixpäkki ja lisäksi tuttua Olvia mäyräkoirallisen verran... mahtaa tulla makoisat löylyt. Tane lupasi tuoda HooKoota lenkillisen palan painikkeeksi.Yhtiökokouksessa tosin päätettiin, että tällä Harvian älykiukaalla ei mitään makkarapaistoja harrasteta...

Ohessa kuva rakennusvaiheesta:

2142604.jpg