Rouva Pankinjohtaja saattaa viimein huokaista. Kauan kaivattu ruokasalin kalusto tuli viimein ja ilo onkin nyt ylimmillään. Herra Pankinjohtaja myös huokasi helpotuksesta, sillä tunnelma kotona alkoi olla jo melkoisen ankeaa, vaimo kun ei enää saanut perinteistä köttfärssiäkään onnistumaan. Niin paljon harmitti kaluston odottaminen!



Kaunis kalusto on lainassa olleita Galleristin kalusteita vaaleampi ja modernimpi. Kun Rouva Pankinjohtaja palautti Galleristin kalusteita, hän samalla ehdotti, että he nauttisivat asian kunniaksi oikein baakelssia. Kuten huomaatte, tarjolla on likeisen kotimarketin ensimmäiset Runebergin tortut, jotka ovat itse asiassa myös Pankinjohtajan suurta herkkua. "Olisi jätte kiva, jos ehdit tulla kahville", ehdotti Rouva Pankinjohtaja Galleristille, jolla oli kiireinen viikonloppu takanaan. Suunniteltu asunnon listojen jiiraus ei ollut sujunut ollenkaan ja mieliala ei ollut paras mahdollinen, vaikka - kiitos Tanen ponnistelujen - tapetti vaikuttaa nyt melko hyvältä.



Tilanteesta helpottunut Pankinjohtaja antoi arvoin naisille parasta armanjakkiaan ja totesi itse siirtyvänsä hyvin ansaitulle sikarille takahuoneeseen. "Antaa naisten nyt makustella rauhassa, on sen verran ollut tohinaa, että alkaa taloyhtiön asioiden hoidollekin tulla kiire", tuumaili tämä herrasmies ja ryhtyi viimeistelemään saunaremontin kulujen yhteenvetoa. Hän kun on taloyhtiön puheenjohtaja sentään.
Skål på den saken!

Kaunis kalusto on yllätyslöytö Nukkekoti ja Lelusta, esillä olevat muut tilpehöörit ovat jo aiemmin sivulla  vilahtaneita. Keinutuoli ja taulut ovat Huutonet-löytöjä.