Pitslinnan vasemmalle sivulle, taloyhtiön saunan yläpuolelle toiseen kerrokseen, on tullut asunto vuokralle. Asunnon hankki Sijoittaja, joka otti vaarin talodellisesta tilanteesta, jonka myötä erityisesti pienten asuntojen hinnat ovat nyt edulliset. Vuokralaisen hankinta jäi Pankinjohtajan tehtäväksi, koska hän sattuu parahiksi tuntemaan asunnon ostajan. Pienessä asunnossa on jonkin verran kalusteita: Sijoittajan äidiltä perimät sänky, kaappi ja tuolikin. Mukaan mahtuu myös kahvinkeitin ja tuiki tarpeellinen pullonavaaja yöpöydällä...

Paha kyllä, asunnon mukavuutta saattaa haitata alapuolella oleva taloyhtiön sauna (keskviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin saunavuoropäivien iltana). - Pahempaa haittaa tosin koituu ainakin seuraavat 4 kk, kun Kiekkoilija ja Mallinalku remontoivat omaan asuntonsa tulevaa kotispa-yksikköään. Spa sijaitsee siis vuorka-asunnon yläpuolella.

"Tätä remppaa en unohda", tuumi Tanekin, kun tajusi, että ensin piti hakata irti valurauta-amme sitä rikkomatta (Mallinalku halusi sen ehdottomasti säilyvän) ja sitten kun hoksasi, että kotispan ja yläpuolella olevan asunnon olohuoneen välille tulee portaat. "On siinä morsiolla hankkeet", pohti Tane, mutta toteutti toiveita sitä mukaa kuin niitä ilmeni .  "Tästä voi koitua tosi kovat kosteusvauriot, mutta sen verran hyvän näköiset hampurilaiset on laitettu remppaporukalle, että viisas vaietkoon", tuumi tämä vatsallaan ajatteleva miekkonen ja kantoi vanhoja laattoja ulos pihalla olevaan roskalavaan.

Mallinalkua ei pahemmin ruuanlaitto innosta. Kyseessä lienee enempi ns uusavuttomuutta edustava morsio, joka hyödyntää likeisten koripizzerioiden ja kebab-ravintoloiden antimia aina silloin, kun ruokaa tarvitaan. "Näköjään osaa kuitenkin huolehtia juomapuolesta", totesi Tane ja vinkkasi silmää Opiskelijanuorukaiselle, joka oli tullut apumieheksi span ammeen purkamiseen.

Pankinjohtajalla, joka toimii taloyhtiön puheenjohtajana, on ollut kiirettä. Nimittäin Galleristi ja Myös K-kauppiaan perhe ovat esittäneet voimakkaan vastalauseensa kotispan rakentamiselle."Se vie paljon vettä, ja sen sisältämä "saunasuihkukoppi" on vastoin aiempia päätöksiä", totesi Galleristi tiukasti, kun hallituksen kokouksessa tajusi, että Kiekkoijilalle tulee lasiseinäinen höyry-sauna-suihku. "No,no ", totesi Pankinjohtaja ja lopetti kokouksen, "Ollaan nyt vaan tyytyväisiä, että olemme saaneet Kiekkoilijan hankkimaan asunnon tästä talosta. Se voi nostaa tulevaisuudessa asuntojen hintoja".

"Ja vuokralaista valitteassa kuitenkin sitten on pidettävä kiinni siitä, että ei käy niin kuin kerran aiemmin kävi", painotti Galleristi. "Tähän taloon ei sitten muuta mitään opiskelijaporukoita, jotka rällästävät ja meuhkaavat päivät ja yöt ja heittelevät tupakantumppeja ja kaljapullojaan pitkin pihoja. Johan siitä  tulee hankaluuksia minun korkeatasoiselle galleriallenikin".

Niinpä Pankinjohtaja päätti rauhan taatakseen laittaa yleisen ilmoituksen vuokrattavasta asunnosta. Eli: Mahdatteko te tietää luotettavaa, säännölliset elämäntavat omaavaa, siistiä ja harmitonta Vuokralaiskandidaattia? Jättäkää ehdotuksenne! Sopivin ehdokas, tai siis hänen suosittelijansa, saa pienen yllätyksen!