Kyllä kelpasi availla työkaverin Thaimaan tuliaispussukkaa tänään - tuli ihan kesä ja lämpö mieleen, vaikka aamupakkanen oli 13 astetta miinuksella ja pää flunssan tokkurassa.

Nimittäin kun kuulin työkaverin matkasta, vihjaisin, että jos silmiin sattuu esim. pieniä patsaita, olisin enemmän kuin iloinen... Paketista tuli esille hieno Buddhan patsas (lienee avaimenperä), kaunis norsu ja upea astiasto. Kuvassa oleva thai-ruoka-annos sen sijaan on löytö Turun Kauppahallin Hallitar (www.hallitar.fi) myymälästä. Yksi ongelma ilmaantui (onkohan muut, joilla on Thaimaasta tuotuja/saatuja ihanuuksia, kokeneet saman?): en saa astioita irti tuosta lautasesta. Niissä näkyy olevan jotain tahnaa, jota en uskalla kovakouraisesti lähteä repimään...

Ja sitten piti minunkin kokeilla massailua, kun kaikki tuntuvat nyt niillä tekevän mitä ihanimpia herkkuja. Meillä oli Raision kurssilla massailta tällä viikolla ja minun tavoitteeni oli yrittää tehdä kebab-pitaleipää ja suklaamunia.

Kuvan "pitaleivät" on tehty taikataikinasta, muut Fimosta. Lihat työstin itse, mutta kiitos kurssilla olevalle Johannalle, sain myös kiinankaalia ja pepperoneja...

Suklaamuniani katsellessa en voi kuin surkutella, etenkin kun tänä aamulla törmäsin Marian upeisiin Kindereihin - ja hassua, että juuri eilen näitä räpistellessäni, mietin, että onkohan joku keksinyt, miten Kinder-muna tehdään;)

Kuvassa ei näy, mutta tein myös pienet helmikorvikset munan sisään - vien yhden Lontooseen, nukkekotikollegalle Pääsiäistervehdyksenä.  Hiukan on paksua tuo suklaa, mutta ollakseen ensimmäiset, ei paha tulos.