Edit 30.4.09: minulla tuli blogin pitämisessä 1 vuosi täyteen - sopii kivasti hyvin yhteen Walpurin juhlan kanssa! Tässä siis mukana pieni juhlavuosikilpailu.

Pitsinlinnassa odotellaan vappua - piha on siistitty ja talkoiden päälle saatiin jopa ilmaiset löylyt. "Mikäs tässä touhutessa", tuumi Tanekin, kun seuraili talonväen liki innokasta pihan siivousta. Tane enempi pyöri grillin ympärillä.  - Huolehti kuulema grillihiilien ja myös juomien riittävyydestä... Huikka ja Kulauksen Isäntä kun oli luvannut talkoisiin makkaran seuraksi jaloja juomia... "Pitipäs sattua", tuumi tämä viekas miekkonen ja silmän lumeeksi työnsi kottikärryjä talon ympäri ja otti vaivan palkaksi joka kierrokselta huikkasen.

Tanen oma huusholli on enempi vaiheessa:

1239209636_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eteisessä on täysi kaaos.Roskis on odottanut lattialla tuoksusta päätelleen melko pitkään, sanomalehtikasasta puhumattakaan. Kun Galleristi alkoi ihmetellä porraskäytävään tunkeutuva aromia, paljastui syylliseksi taloyhtiön ikioma talkkari - siitä tulikin kova soppa, sillä Galleristin avajaisiin on enää lyhyt aika ja mitä kutsuvieraat ajattelevat jos käytävässä haisee!

Villa Charlotten Rouva on kutsunut Pitsilinnan Pankinjohtajan ja Galleristin vappuaaton lasilliselle ennen Taidemuseolle menoa. "Jotain perinteitä on hyvä pitää yllä", tuumi Rouva, kun kattoi pöytää ja mietti alkuillan tarjoilujaan.

1240935726_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näillä tunnelmin kaikille blogissa kävijöille mukavaa Walpuria, kiitos vuoden aikana saamistani mukavista ja mieltä ilahduttavista kommenteistanne ja ennen muuta, kiitos niistä hienoista hetkistä, joita olen teidän blogien hienouksien parissa voinut viettää.

Arvon Vapun jälkeen 4.5. pienen palkinnon kaikkien tähän wapputunnelmaan kommentin jättäneiden kesken.