On vaikea selittää, miltä tuntui olla Model Expossa neljän muun, hienoakin hienomman Eteisen joukossa loppukilpailussa. Kun näin muut työt, en voinut muuta kuin hölmistyneenä kykkiä, kontata, katsella, huokaista, ihmetellä, ihailla ja taas yhä uudelleen ihmetellen ähmistellä, että mitä minun eteiseni niiden kanssa siellä teki. Jos tilannetta mitenkään voisi kuvata, niin koin olevani Mestarisarjassa ja edustavani Kisällejä...
(edit:kuvapäivitystä 24.8.)

1242146334_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eteisen työnimi on "Kulta, vietkö roskat samalla". 

 

Hyvä ystäväni Riitta Nivalainen auttoi mm. valmistamalla lehtipinot, printtaamalla Stockmannin etusetelit ja allakan sekä toimimalla rakenneasiantuntijana, kun tuota pientä WC-kopperoa luotiin.

 

Asunnon WC on kovin vanhanaikainen ja kulahtanut!

 

Vaatteet on omaa inspiraatiota, kävelysauvat samoin. Vierailulla Forssan kerhossa syntyivät  Loten ansiokkaalla ohjauksella elämäni ensimmäiset kengät."Alvarin" hyllyn luominen vasta lujille otti... Puhumattakaan pyöränpumpusta. Pipojen kutomisesta tuli tenniskyynärpää!
 

 
 

Ja viimeisessä kuvassa nukkekotielämäni tähtihetki:

1242147433_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkiriikkisessä kunniakirjassa mainitaan, että "Kulta, vietkö roskat samalla" ylti Model Expon yleisöäänestyksessä 3. sijalle.

Voiko mitään näin mukavaa olla - ei voi. Kiitos esivalinnan tehneille ja  myös niille, jotka tätä Eteistä äänestivät. - Ja onnea voittajalle, jota en tätä kirjoittaessani tiedä, mutta ehkäpä lehti pian ilmestyy ja saamme sen kaikki tietää.