Minusta ei koskaan tule sähköistäjää. Kun aloitin tämän työni, päätin, että tämän kanssa harjoittelen sähkötöitä... Lopputuloksena väkersin yhden valaisimen ja taisi jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi.

Tässä loft -asunnon moderni valaisin, toimii pattereilla, kiitos Marian opastusten ja vihjeiden. Lamppu itsessään on keittiössä käytettävä väline - sen arvanneiden kesken on kuvassa pikkupalkinto. Kaikki, jotka jollakin tavalla kommentoivat ovat  mukana arvonnassa ;D  -  ja tietysti just tässä kuvassa näkyy lamppu ties kuinka monennen kerran luiskahtaneen pois paikoiltaan, mutta idea lienee kuitenkin ilmeinen.

 

Kiinnitys katolle, päälle patterin oma sen rasia, jonka peitin "kivi "kontaktimuovilla - kattohan voi joskus olla terassi, jossa juodaan kahvia ja ihastellaan maisemia...

Tässä nukkekotiurani ensimmäinen "sähköjen veto". Kun ylpeänä kahden tunnin (totta) uurastuksen jälkeen kutsuin Mieshenkilön katsomaan, oli ilmeessä näkemistä. Kieltämättä hän selvisi tilanteesta uljaasti ja sai sanotuksi muutaman rohkaisevan kommentinkin... Kummallisella tavalla hänelle kuitenkin tuli kiire "keittämään urakkakahvit" .

Tässä koko kaksikerrosratkaisu tämän päivän jäljiltä. "Aaltohylly" seinällä on metallinen servettirengas. Tuoli on vuoden 2008 Lahden markkinoiden tulosta.

Tässä yläkerran maisemaa:

Futonina toimii vaahtomuovin pala, jonka päälystin kankaalla. Oranssin rullanojan kangas on samaa kuosia kuin musta. Kumpikin hiukan liimattu sieltä täältä. Parven reunan suojaava  "kaide-hylly" on korurasioiden kansista.

Kukkasetkin löysi paikkansa - tosin tähän nurkkaan suunnittelen modernia "takka-kamiinaa", joka toimii semmoisella nesteellä. Se voisi sopia tyyliin. Mutta sen tekeminen onkin sitten eri asia!