Edellisen aherrustuokion innoittamana yritin tehdä INNO-ohjelmassa nähdyn laatikkotaulun - semmoisen, johon saa esineitä sisälle ja kansi aukeaa:

Kuvassa on eka viritelmäni - sinne löysin miljoonaboxista avaimen, ketjua ja  aiheeseen soveltuvan vieterin. Soma laukku on ystäväni Riitan viikonlopun löytö Ruotsin laivalta, näyttäisi olevan kännykkäkoru. Ihan napakymppi varuste Pitsilinnan Jääkiekkoilijan tyttöystävälle, Mallinalulle.

Tadaaam - ehkä hieman vaatimattomampi rummutus riittäisi, sillä saranoita ei vielä ole... Mutta tulee...

Studionäkymää tässä - pöydällä urakan päätteeksi näkyvillä Jatan mahtavat voileivät ja kuorittu appelsiini.

Tämä oli vain sivutuote (lohtu) viikonlopun muulle urakoinnille. Oli nimittäin pakko aloittaa varaston logistiikan luominen. Mitään niin masentavaa ei ole kuin se, että "tietää, että itsellä se-ja-se on, mutta ei tiedä, missä.

Tässä jotain alkua sille, mistä unelmoin eli hyvin järjestyksessä oleville tarvikkeille (hallittu kaaos?)

Taitaa olla aika tyypillinen näkymä tuo tuossa. Onneksi Mieshenkilö on kaikenlaisten koneiden ja vehkeiden ihailija - niinpä sain opetella dymo-laitteen käyttöä...

Ks alla - opin käyttämään eli siis laittamaan patterit paikoilleen, kirjoittamaan ja printtaamaan, mutta en korjaamaan virheitä (TIKUTU = TIKUT)

Tässä joka naisen onnea ja autttuuta - hyvän ystäväni järjestämä helmivalikoima:

Ja tässä kaaklit  ja korutz - mitähän ne ovat?

Tässä tulosta aika lailla hyvässä formaatissa - eli todellinen joka naisen varustepakki:

Kun näin pitkälle oli päästy, oli pakko pitää taukoa - koko huuholli hirveässä kunnossa, joka paikassa eri näköisiä kasoja ja myttyjä.   Jatkan taas ensi viikonlopulla...