Pitsilinnan vasemman sivun loft-asunnossaan (vielä kotispansa muuten kesken) Mallinalku on tohkeissaan. Kummasta enemmän - tulevasta joulusta vai saamastaan lahjasta, jonka tietysti repi heti auki, kun sulhonsa tuli NHL-neuvottelukierrokseltaan rapakon takaa?  Paketin sisältö  osoittaa Kiekkoilijan ymmärtävän nuorikkonsa mielenlaatua sangen hyvin, mikä ominaisuus ei miesolennolle pahaksi ole. Heti niitä myös esiteltiin Galleristin Joulukonserttia edeltäneessä harjoituksessa, jonne Pitsilinnan kaikki asukkaat oli kutsuttu Tanea myöten. "Mikähän mahtaa olla jalan tilanne, kun noissa kengissä hetken keikuttaa", tuumi asioita aina myös terveydelliseltä kantilta pohtiva Kirjastonhoitaja, kun pakettia esiteltiin.  "Kyllä  Eccot sentään on järkevät. Hmh, kummasti alkoi tuota Tanenakin kiinnostaa  Mallinalun tilanne", pani heti merkille, kun Tane sisältöä ihaili. 

Paketissa nimittäin oli mitä upeimmat Manolo Blahnikit,  suoraan  valmistajalta hankitut. Ihanan pinkit ja juuri sävysävyyn olevassa laatikossa. "Kyllä siinä nyt esitellään", tuhahti Kirjastonhoitaja itsekseen ja otti tavoistaan poiketen toisen glögin odottaessaan joulukonsertin harjoitusten alkamista.

"Näittekö te, että Tane kantoi Mallinalulle kuusenkin jo sisään", mainitsi K-kauppiaan Rouva, jolla oli työstään sairaalasta kerrankin vapaata, kun jotain mukavaa oli järjesteillä. "Näytti olevan muovikuusi, jollaisesta itse en kyllä perusta", lisäsi ja totesi vielä, että "Taitaa olla helpompaa tuo kuusihomma, kun ottaa vaan paketista ja kokoaa, ei tule roskaa. Tosin sen kokoaminen on ihan miesten puuhaa. Näytti Tane hyvinkin siitä selviävän" . Silmäsi samalla Kirjastonhoitajaan, jolla oli täysi työ katsellessaan tulevan joulukonsertin varsinaista mainosta...

Siinä se ovat, somasti keskellä lattiaa, ihanat ja yksityiskohdiltaan lumoavat "manolot". Loten yllätys oli melkoinen  ja mieluinen. Kun paketin päällä ei ollut edes ohjetta yli yön nukkumiseen, oli riemu katossa, kun näin, mitä kauniista kenkälaatikosta esille tuli. Laatikko jo sinänsä muuten on niin upea, että senkin jätän esille. Tuo kuusi taustalla on minirautatieharrastajien markkinoilta ja on omiaan olemaan tämmöisen uusavuttoman Mallinalun kuusi.  Kiitos Lotte!