Olin kirjoittanut Joulupukin kirjeeseen tärkeimmät toiveeni yhdessä pian 9-vuotiaan tyttärenpojan kanssa. Toivoin hyviä saksia (entiset pilattu ns monikäytöllä, en suosittele), naskalia eli piikkiä, jolla saa tehdyksi reikiä (ei siis jääpiikkiä) ja ilmakiväärin kuteja verhotangon nupeiksi. Joulupukki oli toiveeni kuullut:

Näillä jo perustaa verstaan, toinen ns piikeistä on sellainen automaattinen, joka "iskee" reijän... Huomannette tulevan verhotankotehtaan ainekset myös (kolme askia niitä ilmakiväärin kuteja), erimallisia piikkejä, runsas terävalikoima ja nuo ihmejutut tuossa edessä, en tiedä mitä niillä tehdään.

Nukkekotiystävien paketeista (ks edellinen postaus) paljastui tämmöistä kivaa:

Punainen noin Lundby-kokoinen vanha kaunis kalusto on äidiltäni, kirjat Riitta-ystävältäni, reki ,säkki, säkin  kulkusnyöri, joulukaramelli ja Wooperin ruukku ja sen rasia kaimaltani Eijalta ja grillivarustus, joulukaramellit, pikkutonttu, kaunis villashaali ja soma pistelty joulutyyny Gittalta.

Velimies sen sijaan edusti hieman suurempia linjoja:

Sain tuleviksi vuosiksi rakennusaihioita roomboxeja varten. Alin on 12 pullon laatikko (siis nämä oli tyhjiä) eli siitä tulee kaksikerroksen boxi joskus. Miehenkilö tuntui ilmehtivän Velimiehelle siihen malliin, että hänenkään varastossa ei enää riitä rompetta näiden täytteeksi...että nyt siis riittäisi...

Huomasittelo muuten kuvieni laadussa mitään uutta?

En minäkään - nukahdin neljännellä sivulla. - Velimies muisti minua vielä oppimateriaalilla ja kuvan tarkkuutta parantavalla apparaatilla.

Rauhaisia joulupyhiä ja hyvää alkavaa vuotta!