Alan päästä jyvälle tässä kalenteritouhussa. Se koukuttaa. Ja herättää aikaisin. Vaikka ihan itse "luukuttaa". Tänäänkin tikkana pystyssä 5.53 ja eikun heti vaan kalenterille, vaikka sunnuntain ja Itsenäisyyspäivän kunniaksi olisi kauemminkin voinut vällyn alla olla (arvonta on edelleen siellä 2.12. postauksessa)

Noin, arvatkaa miten on väännetty rautalankaa. Ensin viikko sitten Marjan kanssa vietimme liki 5 tuntia yhteen putkeen valataisan "flown" vieminä ja väkersimme prototyyppejä ja yhteistuumin kehittelimme ideaa. Sen perään ajatukset kiersivät asian ympärillä, jotta lopputulos edes jotenkin vastaisi kuvitelmaa.

Vasemman puoleinen on viimeisin, keskimmäinen eka, jo ennen ensimmäistä "flowsessiota"  yksin tehty. Siitä puuttuu vielä kynttilät. Se on oma lempparini, erityisesti koska noiden kynttilänpaikkojen ja roikuttimien väkertämisen ilo oli vähitnäänkin kyseenalainen (jos ei silmälle näy, niin kynttiläpaikkojen päässä on  sokeri-hippusen kokoinen helmi).  Oikeanpuoleista voi syyttää kaikesta vaivasta. Nimittäin alun perin halusin tehdä kynttiläkruunun, jossa olisi mukana kristallihelmin koristeltuja ruokailuvälineitä. Tässä nyt on sen aiheen omamuunnos, vispilä ja kaikki. Ei tosin kynttilää. Eikä paljon erotu kuvassa kristallihelmet, vaikka niitä siellä on. Unohdin myös muotoilla vispausoaston pyöreäksi, seuraava sitten paremmin. Pikkulusikka on muovia - metalliin ei  Mieshenkilö saanut porattua reikää. Metallinen olisi käyttökelpoisempi, koska sen paino  "roikuttaisi"  paremmin.  -  Niin, Mieshenkilöä tässäkin tarvittiin, ei olisi poraaminen yksin onnistunut eikä nuo roikuttimet noin suoria ja yhtäpitkiä ja lenkit samankokoisia. Miehet on kultia. Tänään saapi makaroonilaatikkoa. Eikös se niin ole, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta?

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!