Omat löytöni Uuden Vuoden päivänä rajoittuivat seuraavaan:

Rakettitikkuja löytyi ja varmasti olisi löytynyt muutakin, mutta vuoden ensimmäisen päivän ohjelmaan mahdutetun aamupäivän kylpyläreissun jälkeen (tyttärenpoikien kanssa) ei enää kylmä ilma houkuttanut. Mutta käyttöön tulevat nämäkin, hyvä puuta ovat. Vakavampi asia on putkiremontti. Nimittäin vanhempieni. He tulevat meille neljän kuukauden "evakkoon" asumisjärjestelyidemme siihen osaan, jossa nukkekotini ja "verstaani" ovat.  Meillä on kesämökkinä omaa asuntoamme vastapäätä sijaitseva  asunto ja nyt se sitten tarvitaan hetkeksi muuhun käyttöön. Tänään on vanhempien muuttopäivä ja kieltämättä tämä hetken katko "raksalla" käymiseen vei mielen haikeaksi.

Pitää myöntää, että tulee ikävä Villa Charlotten (vas) Rouvan, Baarin Isännän, Opiskelijanuorukaisen ja etenkin Pitsilinnan (oik) Tanen seikkailuja. Varsinkin kun  selvät romatiikan ainekset ovat ilmassa... Pitsilinnan 4. kerroksen uudet asukkaat jäivät pidennetylle lomalleen Thaimaahan, sen verran tuli heille ropleemia rempastaan, joka ei nyt pääse etenemään. Pitsilinnan Galleria Bastet  ja Vanhain Tavarain Liike Aito ja Kallis toki toimivat, enempi kuitenkin ns hankintamielessä ;D

Oma haasteeni seuraavien kuukausien aikana onkin saada alkuun itseäni kiehtova ristipistotyöskentely ja sitten ihan uusi aluevaltaus, jota varten olin Mieshenkilön kanssa ostoksilla:

Ajattelin harjoitella sähköistystä, ihan vaan pienesti nyt kun  tuo "verstaspuoli" ei ole käytössä. Että ihan keittiön pöydällä vaan, hiukan. Ja sitten työhuoneen pöydän  nurkalla siinä tietokoneen vieressä, ei paljoa, mutta hiukan. Ja korjaan joka kerta tarvikkeet pois laatikkoon ja laitan kaappiin, että ne ei häiritse sitten siinä välillä. Ja käyn kurssilla koko kevään. Ja käyn alan markkinoilla ihan yleissivistyksen vuoksi vaan. Ja seuraan tietysti muiden blogeja. Ja totta kai päivitän omaani, kun jotain pientä uutta ilmenee. Siis totaaliblokkia ei voi harrastukseen tulla, ei millään.