Olo on kuin jouluaattona: aamuaikainen herätys (luonnostaan tässä iässä) lyhentää mukavasti kärvistelyn aikaa... Pakettien aukaisun jälkeen voin vain ihastellen ihmetellä:

Tyttären pussukasta paljastui Tanen kipeästi kaipaamat tikkaat ja mitä hulppeimmat korkokengät. Nyt pitää vain miettiä,onko Kirjastonhoitaja heittäytynyt vallan villiksi vaiko menevätkö nämä punaiset korkkarit  kenkäfriikiksi tiedetyn Mallinalun kotiin;D. Taustalla näkyvä pieni tyttötaulu on Marialta:

Taiten käsin tehty hurmaava Tyttö  (en tiedä onko tällä työllä tekijän antama nimi,saapi kertoa, jos on!). Itselleni tulee tästä herkästä hahmosta voimakkaasti mieleen Paul Degas´n veistos pienestä balettitanssijatytöstä, jonka olen tavannut mm Kööpenhaminan Carlsbergin museon glyptoteekissä.  Tämä Tyttö siirtyy aikanaan Vanhain Tavarain Liike Aito ja Kallis valikoimiin, jahka  pakollinen "verstastaukoni" päättyy. Sille on siellä pariksi saman taiteilijan Keinuva tyttö  - ovat muuten sellaisia aarteita, että niitä ei Villa Charlotten Rouva aio myydä ;D

Oikein hyvää Ystävänpäivää!

[[split]]