Motivoin itseni tällä kertaa liikkeelle (ilman sauvoja tänään) likeiseen postitoimistoon, jossa minulla on ihan oma postitäti Gitta, joka myös taitavana nukkekotikäsityöläisenä tunnetaan. Tavoitteeni oli ulkoliikunnan lisäksi hankkia keväisiä postimerkkejä. Kuinkas kävikään? Postista poistuessani olin vakuuttunut siitä,että minulla oli käsissäni ilmiselvää boordiainesta.

Kuvan pikkutarrat on tarkoitettu liistrattaviksi postimerkkeihin, jotka näyttävät tältä:

Eli halutessaan voi kirjeitä ja kortteja postittaessaan askarrella ja kiinnittää noilla pikkutarroilla esim. porkkanalle pusuhuulet, laastarin taikka silmät. Tosin minä en pikkutarroja moiseen tuhlaa, sillä  postimerkit ovat yksinään ihan hyvät noinkin. Tarroista sen sijaan tulee hauska boordi Pitsilinnan 5. kerroksen perheen lastenhuoneeseen (esim. kruunu, pikkuinen sukkapari, tennarit ja vaikka poninhäntä vierekkäin boordiksi).  Eikä olisi paha, vaikka laittasi johonkin keittiön seinälaattaan tiskipöydän päälle tuiman silmäparin tiskipöydän siisteyttä vahtimaan! Tulipa muuten taas todistetuksi,että liikunta kannattaa - aina. (Maksettu mainos)

Tuleeko kenellekään  lisäideoita tarrojen suhteen - laittakaapa viestiä eteenpäin, jos vaikka siirtyisivät lehtemme NiksiBoxiin aikanaan...