Pääsiäiskoristelu on tänä vuonna helpompaa kuin koskaan ennen, kiitos mukaville nukkekotiystäville. Kiitos huokuu myös Mieshenkilöstä,kun tuli selväksi,että tänä vuonna ei tarvitse kivuta tikkaille keittiön yläkaapin perukoilta koristeita tonkimaan. Keittiössämme on vanha lokerikkokaapisto, jossa näyttää nyt tältä:

Lasipullot ylälokerossa ovat vuosien keräämisen tulosta.Pikkuiset bambit Turun Antiikkimarkkinoilta (Kupittaan saven hurmaavaa työtä). Niiden alla on sitten ihka uudet installaatiot. Kumpi on kumman (siis Mieshenkilön vai minun)?

Tämä? (balettitanssija on joulukuusenkoriste ja taulu, joka on maalattu laudan palalle, on löytö Turun markkinoilta, pullo jostakin kirpparilta)

Vai tämä? (kukko ja pikkiriikkiset munakupit Gittalta)

Kauniit kukkaset ovat Eija-kaimalta, jonka monet saattavat tunnistaa Nukkekotilehden ahkeraksi kirjoittajaksi. Servettiteline on Gittalta. Pääsiäisen pyhiksi en nyt arvausta järjestä: Mieshenkilö aina ajoittain yllättää ja  hänen käsistään on tuo balettitanssijan lokero. Näillä kuvin toivottelen oikein leppeitä pyhiä, suklaata, hyvää tahtoa ja aurinkoa!