Galleristin veli, Johan af Nådendahl-Äbo on parhaillaan tekemässä uutta aluevaltausta: hän aikoo julkistaa silmälasimallistonsa Forssan arvomarkkinoilla. "Seuraan tarkasti trendejä, tosin huomioin eri ikäluokat tarkemmin kuin DG ja VB, joiden mallistoa ei voi kuvitellakaan kovin monille ", selosti hän sisarelleen, joka oli kutsunut Villa Charlotten Rouvan ja Pankinjohtajan Rouvan paikalle, kun veljensä esitteli  Vai Miccä - kokoelmansa ensimmäisiä versioita:

"Tässä vasemmalla on ajateltu käyttäjiksi hieman ikääntyneempää, huomannette, että mallilla on sekä silmälasit että aurinkolasit. "Vai Miccä korostaa kantajan parhaita puolia", selosti Juhan.

Tarkka katsoja huomaa aisan kulmissa kultahippukoristelun.

"Tässä mallissa olen kieltämättä VB:n lailla lähtenyt siitä, että mitä isompi, sen vähemmän huolta ihonhoidosta - isot kehykset luovat riittävää mystiikkaa ja tässä huomion vie vaaleanpunainen koristeraita".

"Tämä on kuitenkin oma suosikkini", totesi Juhan ja pyysi samalla sisareltaan lasin kuohuvaa pitkän atelje-päivän päätteeksi. "Uskoakseni Forssan arvomarkkinoilla tasokkaille silmä- ja aurinkolaseilla on sijansa. Kun vielä sitten saan  malliston täydelliseen kuntoon, tulee siellä olemaan myös lasten ja lemmikkien mallit"

Villa Charlotten Rouvan Töpsy ja Tapsu pääsivät lemmikkimalliston prototyypin mannekiineiksi. Tosin vasta pitkän suostuttelun jälkeen. "Nå just de, siinä menivät Pankinjohtajan huomisen frukostin makkarat, voi ändå sentään", huokaisi Pankinjohtajan Rouva.