Nukkekotiystäväni Sari kävi kylässä ja toi pari pikkupakettia, joista toinen oli meinattu syntymäpäivälahjaksi (vielä kaukana). Sain kuitenkin luvan avata kummankin:

Hieno taulu ja mitä upein nukkekodin nukkekoti, joka on Louis Nicholen vuoden 1999 "vuosikertatalo" (www.louisnichole.com). Tämän kaunottaren huonekalut ovat kiinniveistettyjä. Tässä lähempää pari kuvaa:

Saamieni ihanuuksien myötä innostuin kesäpäivän kunniaksi tekemään  markkinoita varten (Forssan Turun Flickojen pöytään) kesäkauppaa eli jonkinlaista näyttelytilaa:

Näytteenä lootani mittakaasta vasta saamani viehko taulu ja pari Sekakuoro Hengarit jäsentä. Mallina sekakuron jäsenten perimmäisestä tarkoituksesta (ovat "vaatepuita")  on tuo villatakki (ei tule myyntiin). Sen löysin korttikaupasta eli oli kiinni askartelukorttimateriaalipaketissa. On todella söötti ja kauniisti tehty. Kuvassa on näyttelystudio vielä vaiheessaan. Sivuille jätin tuon laatikon "läpät", koska mietin, että niihin voi kiinnittää jotain myytävää myös. Kun vaan joku niitä ensin tekee ;D

Näillä näkymin en ole Lahteen lähdössä, joten tuhlatkaa minunkin puolestani siellä sitten - ja muistanette, että mitään turhaksi luokiteltavaa ei koskaan myynnissä ole!