Oli pakko päästä lohtukierrokselle,  kun Lahden mitä ilmeisimmin laajavalikoimainen ja laadukas markkinatapahtuma jäi käymättä. Mieshenkilö saattoi olla toista mieltä penkojaisten välttämättömyydestä, kulki kuitenkin mukana eikä ihan tosissaan vastaankaan laittanut, olihan kyseessä vaimokullan mielenrauha (lue: viikonlopun perherauha).

Tämä kaunotar on kotoisin Pietarin antiikkiliikkeestä Ruskolta, sen kanssa pyydykseen jäivät keraamiset tyttö ja poika (komuuttiteline on ennestään tuttu, ihan kuin samaa sarjaa sängyn kanssa). Lattialla on evästä, se löytyi Turun Kauppahallin Hallitar -liikkeestä. Alla lähikuva sängystä, jonka reunasuojus ja tyyny lienevät alkuperäiset. Tarkkasilmäisimmät huomaavat lika-kosteus-rantua suojassa. Upotin koko sängyn Omo-liuokseen ja koitin saada jälkiä pois, hiukan ne toimenpiteen johdosta vaalenivat. En raski riipiä reunusta irti, niin on  soma tuo kangas. Jääköön silleen. Tyynyn sisus lienee aitoa heinää (tms), rahisee. Sille en tehnyt mitään. Patja oli poisheittämiskunnossa eikä se ollutkaan alkuperäistä laatua.

Tässä vielä tyttö ja poika ihmettelemässä majan muutosta - sen verran on katseltavaa, ainakin siltä tuntuu, kun katseet ovat suuntautuneet enempi yläilmoihin kuin alla olevaan herkkukoriin, jossa sipsit ja litra maitoa odottavat ottajaansa!