Olipa hieno kokemus olla myös myyntipöydän toisella puolen (se ei estänyt surffailua toinen toistaan mahtavimpien pöytien äärellä  - pitihän tuotto-kulutus pitää balanssissa). Kivalla tavalla tulivat monet blogien "tuttavat" oikeasti tavattua. Oli iso ilo tavata  myös "Terttu"  ja kahvitella ja kuulla kuulumiset. Omat ostot ovat tässä:

Lotten upea syöttötuoli, siinä päällä Turun Flikkojen myyntitoveri Arjan huikea kukka (jonka rotua en enää muista, kaunis on) ja Turun Flikkojen Marjalta paikan päällä saamani pikkuruukut siinä alla. Marian hieno neekeripoikatarjotinpöytä, ja sen päällä  Elisen ja Reetan piparkakkukuusi ja kampapviineri. Ostin myös tippaleipiä samoilta leipureilta, mutta kuvaussession tuoksinassa ne hävisivät. Pitää vaan toivoa , että löytyvät, mitä olisi Vappu ilman niitä?  Myyntikaveri Tittan käsialaa ovat nuo Aallon kauan markkinoille kaivatut maljakot ja hieno, uniikiksi jäänyt lokerikkohylly. Itse asiassa sain sen Tittalta kiitokseksi, kun jonkin aika sitten keksin ehdottaa hänelle "aaltojen" jyrsimistä. Kiitos Titta. Hyllyssä somasti kököttelee Doloresista hankkimani lasilintu. Lotten saapikkaita ei voi koskaan ohittaa eikä myöskään Riitta Kalevan kauniita kudottuja talviasusteita. Kertakaikkisen hauskat kaulahuivi ja tupsupipo ovat omatekemäni vaatehengarin päällä. - Tässä samassa kiitos kaikille tuotteitani hankkineille: palautteenne sai hymyn huulille ja innostaa jatkamaan harrastusta myös markkinamielessä. Kotona mummon pikkumiehet jo sitten ehtivät kehittää seuraavan vuoden markkinoiden varalle silmälaseille uutta ilmettä:

Mahtaakohan kuvasta erottua, että tuo vasemmalla ylhäällä on ns pellelasi - eli linssien päälle on vielä levitetty sankojen koristeluun tarkoitettua sinistä kiiltävää hippusta - aika mageet, eikös vain ;D