"Kyllä nyt pitää todeta pojat, että naisihmisen mielialaa ei meikämanne tajua", totesi Tane lounastauollaan lomaltaan palanneelle Baarin Isännälle ja Opiskelijanuorukaiselle. "Alan olla sitä mieltä, että Mallinalku saisi pyytää jotain ammatti-ihmistä paikalle miettimään kylppärinsä sisustamista. Eilen pantiin puuta seinään, silloinkin kahta laatua, tänään revittiin puupinta kokonaan pois ja tilalle maalipintaa, jonka piti muistuttaa jotain vanhaa tehtaan seinää",  pällisteli miekkosemme samalla kuin nautti Huikka ja Kulauksen kuulusia hot dokkeja. "Arvon missukka seisoi keskellä huonetta Sisustus Lehden viimeisin, juuri tullut numero kädessään ja näytti siitä mitä halusi. Mahtaa olla Kiekkoilija tyytyväinen, kun pääsi illalla lähtemään Harjoitusleirille, pois tämmösestä sekoilusta. On kyllä multimediaviestejä  laitettu tiuhaan, jotta Kiekkoilija pysyy ajan tasalla. Ihan niinkuin jotain miestä kiinnostaisi joku seinän materiaali."

Seinästä todellakin lähti balsapinta pois , en suuremmin silotellut, halusin pinnan jäävän rosoiseksi ja maalasin päälle karkealla pensselillä siten ,että harjasten jälki hiukan jäi näkyviin.

"Ja voitteko kuvitella pojat, se kaakeliseinäkin  piti ottaa pois ja tilalle samaa pintaa kuin tuo toinen. Ja juuri eilen se laatotettiin, hirveä homma tässä helteessä", puuskahti Tane. Jatkoi sitten tyylilleen ominaisesti, "Onneksi Mallinalku lähti jonnekin kuvauksiin ja sain yksin tehdä hommia. Meinaan, maalasin koko sotkun laattojen päälle ja toivon parasta. - Taidan sittenkin ottaa yhden olusen, maalit sentään kuivuu jonkun aikaa, jotenkin tässä miehen on aikansa kulutettava", ilme jo tyytyväisenä...

Hiukan tässä arveluuttaa tuon laattakartongin päälle maalaaminen. Kuvaushetkellä oli ilmiselviä kuplia pinnassa...