Pikkuyllätyksien voiman tajuaa siitä, kun hymy säilyy huulilla pitkälle seuraavaan päivään.  Varmaan moni tunnistaa myös sen, että illan kuluessa pitää moneen kertaan kurkkia ja avata pakettia, pidellä käsissään ja sitten lopulta, parin päivän päästä päättää, mihin mikäkin ihanuus menee. Kiitos Gittalle, joka yllätti minut perinpohjin muutama päivä sitten oheisilla todella tarpeellisilla kodinhoitoon tiukemmin ja löyhemmin kuuluvilla tarpeistoilla:

Pyykkipoikapussi ja retkeilyhuopa. Pankaatten merkille pikkiriikkiset pyykkipojat, retkihuovan nahkakiinnittimet ja lakana tuossa huovan välissä. Ei mikään turha retkihuopa!

Opiskelijanuorukainen on paitsi musiikkimiehiä myös entinen partiolainen, joka tänä kesänä hyödynsi vanhaa huopaansa nukkumalla terassilla sen kanssa kaikkein kuumimmat yöt.

Tyttöystävänsä Kondiittori sen sijaan oli tyytyväinen, kun sain käyttönsä kunnon pyykkipoikia. Hän kun auttaa Villa Charlotten Rouvaa paitsi leipomisessa, myös kodinhoitoon liittyvissä muissa askareissa, kuten pyykinpesussa ja silityksessä.

Kodinhoitohuone sijaitsee Villa Charlotten "kivijalassa" eli talon alle rakennetun lipaston suojissa.

Tikui! taulu on Matti Heleniuksen minigrafiikka, naisen pää Veronica Ringbomin - pitäähän kodinhoito sujua kulttuurellisissa merkeissä ;D