Piipahdin Turun Antiikkimarkkinoilla, jotka repertuaariltaan olivat viime kertaa vaatimattomammat. Syynä lienee, että perinteikäs Turun VPK-talo on remontin kourissa eikä tiloihin mahtunut edellisvuosien esittelijämäärää. Mutta eipä ollut turha reissu:

Antiikkimarkkinoilta on tuo laakea vati (vas) ja lisäksi kaunis käsin tehty pikkuliina, joka matkalla jäi  Ruskon kirjaston vitriiniin näyttelyesineiden seuraksi ;). Samaan vitriiniin jäi Antiikkimarkkinoilta löytynyt kaunis valokuvakehys (ei siis kuvassa). Ruskon suunnalla kun olimme, porhalsimme mukavan näyttelypystystuokion jälkeen Pietari Old Time Antiikkiin ja sieltä ovat tuo valokuva (tuleva taulu-) kehys, flamenko-tanssijapatsas ja sitten nuo lasiset tötteröt. Tarkkasilmäinen huomaa lasitötterän jalassa viillon - siinä oli käyntikortti. Mahtaisivatkohan nämä kuitenkin olla kattauksen somisteeksi tarkoitettuja paikkakorttipidikkeitä - ja samalla kukkamaljakoita jollekin ihan pienelle, mutta 1:1 kukalle? Uumoilen, että ne minun hoivissani päätyvät lattiamaljakoiksi Galleria Bastetiin (ehkä jalka muuttuu mustaksi).

Tässä vielä kaunis keraaminen tarjoiluvati ja kaksi hienoa peltilautasta, jotka sain yllätyslahjaksi näyttelyä pystyttämässä olleelta Marjalta. - Käykääpä muuten Ruskon ja Vahdon kirjastoissa syysiltojen ratoksi, niissä molemmissa on Turun seudun nukkekotiharrastajien töitä esillä.