Sunnuntaita piristääkseni käväisin kirpparilla heti aamutuimaan sillä välin kun säilössä olleet pikkumiehet olivat jäällä. Eikä ihan turha reissu ollut. Paitsi että löysin edullisia kauniita villasukkia ja pari lapaset (se olivat ihan uusia) ,niin kassiin ilmestyi myös jotain pientä ja kivaa:

Harvoin laitan hintoja esille, mutta tuolla takana näkyvä muovinen lokerikko oli tosi edullinen (0,10 €),  kooltaan todella kiva ottaa mukaan esim markkinoille - siihen mahtuu paljon ostoksia, jotka säilyvät ehjinä kuljetuksen aikana. Siinä tönöttää vanhoja"Pilli Klubin" (tupakkamerkki) holkkeja, joita olen pikkuhiljaa kerännyt (en tiedä mitä niistä tulee, mutta ovat minusta kivoja). "Poliisimotskari pitää kaikilla olla, tietysti", vastasin, kun Mieshenkilö katseli ostojani lievästi sanottuna hölmistyneen oloisena. Akvaario ja lamppu (toimivat valot) menevät Lundby -taloon ja pikkiriikkisestä sormustimesta tulee ehkä kukkaruukku aikanaan.

Luulen että tämä on jokin suolasirotin, soma kuin mikä, sopisi vaikka puutarhaan suihkulähteen aihioksi? Nuo pyöreät jalat hurmasivat minut heti. - Semmoinen reissu se.