Pääsin käymään tällä viikolla Amsterdamissa, pahasti 2 min päähän Riksmuseumista, jossa on upea nukkekoti. Pahasti sen vuoksi, että sinne en kokouksen keskeltä ehtinyt. Juuri ja juuri lounaasta pihistäen juoksin likeiseen souvenirs-kauppaan, koska siellä oli jotain, mitä pikaisella iltakävelyllä ihastelin:

Mikähän näistä se onkaan?  Syömäpuikot ? Ei, ne otin illalliselta (toiset söi sushia, minä kähvelsin välineet, sushia en edes katso päin). Valkoiset syömäpuikon pidikkeet on samalta illalliselta...  No entäs sitten nuo hiustenhoitoainepullot? Ei, ne otin hotellista, kun korkki on ilmiselvä musta kukkaruukku. No sitten tuo valkoinen kangas? Ei, sen otin hotellista, se on kengänpuhdistukseen tarkoitettu liina (kaunista ja pehmeää vaikka vauvan kapaloa tms. No entäs tuo hollannikas tai tuo kello? Ei, tosin ne ovat samasta kaupasta, kumpikin avaimenperiä (kello käy). No entäs sitten tämä:

Ei, se on Köpiksen menosuunnan välilaskukentän krääsämyymälän joulukuusenkoriste, kudottua kuviollista neuletta, nappeja, helmiä - kelle tulisi mieleen tämmöinen? (Ihan Tanen luokkaa, uumoilen löytyvän tänä jouluna Huikka ja Kulauksesta, jossa aina sattuu ja tapahtuu). No, entäs sitten nuo kahvitikut? Ei, ne otin Tukholman paluulennon lentokentältä välilaskun kahvipaikasta... No entäs tämä:

Tosi terveellistä suklaata, peräisin ei ulkomaan matkalta, vaan tämän päivän pääkaupungissa olleesta koulutustiaisuudesta... Sponsorit piti yleisöstä hyvää huolta ;D - Kun liikkuu voi nauttia ja kun nauttii pitää liikkua - vai miten se menee?

No entäs sitten vielä tämä:

Tämähän se, kaunis pieni Hollannissa tehty (ei tosin käsinmaalattu) tuulimylly kahvisetti. Ihana mielestäni.  - Ihana olla kotona taas.