Vaihdoin Heinin kanssa tämän päivän luukun 18 :

Kaksi heinoa vatia, toinen perinteisempi ja toinen ilmiselvästi Galleristille menevä moderni. Mukana oli herkulliset  marmeladit (osunko oikeaan, herkullisilta näyttävät, mukana ollut kiva lappu viittasi minusta niihin...) ja sitten hienoja omppuja. Kaikille on käyttöä tämän joulun joulupöytiin! Kiitos  Heini !

Marialta nro 16 (siis minä aukaisin tämän jo  luukussa 11 ;D )

Tarpeelliset puikot, ja mikä parasta, niissä on tuo stoppari toisessa päässä! Kankaillekin on jo mietinnässä käyttönsä.

Marialta luukku 17

Kirjeenvaihtoa helpottamaan kuoria, kortteja ja postimerkkejä! Ja arkillinen enkeleitä, jotka on todella kauniita. Pikkuinen nallukka meni heti aiemmasta luukusta tulleeseen pikkukehtoon. Ihan täydellistä!

Marilata luukku 18

En tiedä tuon "rinkelipelin" nimeä, mutta se on  u - p- e - a. Kiva kisulitaulu  odottaa seinälle pääsyä, sen haluasi niin moni... Kiitos Marialle!

Yllätysluukku :

Työpaikkamme vapaa-ajanohjaaja Teija oli tehnyt lasista sulattamalla tuon työn, josta hän mainitsi, että ei oikein tiennyt, mikä se on. Minä sanoin heti, että tietysti se menee Judith av Nådendahl-Åbon kotigallerian seinälle ikään kuin tikapuina nojaamaan. Kellä muulla voisi olla  lasiset tikapuut  kuin Galleristilla?   Nasulta tuli joulupostia, jossa isommassa kortissa luki, että pienemmät ovat Villa Carlotteen ja Pitsilinnaan tarkoitetut joulutervehdykset - Ihan on täydellistä  tämä joulunodotus! Kiitos näistä mieltä lämmittävistä posteista!