Työpaikan joulujuhlasta paluuhetki osui uuteen vuorokauteen, joten käytin tilanteen hyödykseni -  luukku auki ja nopeasti! (Semminkin kun oli pakko avata kone junalipun tulostamista varten, kun aamulla lähden kokousreissulle pääkaupunkiin).

Edit klo 19.30 Huomaan avanneeni yöllä luukun nro 13 (jos nyt sitten tällä kertaa osasin tilanteen oikein tulkita). Pitää ihan soittaa eiliseen juhlapaikkaan. Nimittäin luulin nauttineeni glögini alkoholittomana ;D

Mitäs nyt kuuluu tehdä? Ihan tekisi mieli avata oikea luukku 11 -  säästän senkuitenkin ylihuomiseen, muuten se aamu jää kokonaan ilman  luukkua.

Maria  on  selvästi tietoinen, että Pitsilinnan uusin asukas  todellakin on vanhoja huonekaluja keräävä ja arvostava leskirouva. Miten kaunis naulakko ja lisäksi hieno puinen "vanha" traktori /auto ja peräkärri!

Itse en ole juuri Marialle laittamiani luukkuja kuvannut ,mutta nyt oli pakko kaivaa arkistoja, niin oli hassu sattuma tämän kertaisessa luukussa ;D   Tässä minun luukkuni Marialle:

Naulakko sekin, hiukan tyyli vain on toinen ;D.  Nuo "aallon" pidikkeet on minulle jyrsinyt  Titta. Muu on omaa tekoa. Näitä olen tehnyt muutaman, joten ei ole ihan varma, että Marian paketissa on juuri jetsulleen tämä kappale.