Meillä Mieshenkilö ei tiedä, että olen hankkinut (pikemminkin saanut) uuden talon. Nimittäin sen sain kun vain hain. Jos hän oivaltaa lukea blogiani, juttu paljastuu. Nimittäin, olen kuullut "ei-enää-yhtään-taloa"  kommentin aika lailla painavasti lausuttuna. Tämä haasteeni siirtyy ns huomaamatta  vintille odottelemaan kesän yli, koska Turun näyttelyn suhteen riittää puuhaamista...ja sitten loppukesällä joudumme evakkoon oman putkirempan alta. On siis vuosi 2012 ennen kuin tähän ehdin palaamaan. Lienette kuitenkin samaa mieltä siitä, että tätä ei voinut olla ottamatta, kun kerran sen sai?

Taloa katsellaan edestä ja takaa eli se on auki hauskasti - asettaa tulevaisuudessa haasteen sijoitukselle, sillä sen ympäri pitää päästä. Katto näyttää kuvissa vaaleanpunertavalta, mutta ulkokuori kattoa myöden on valkoinen.

Otin heti nuo vankan oloiset kerroksen välit pois. Huonekorkeus tuosta etulipasta on 24 cm . Alunperin kokosuhde  lienee ollut 1:24 (ainakin jäljellä olevista kalusteista päätellen). Väliseinä tuossa keskellä ei ulotu katon harjaan asti, eli se antaa kivan uuden pohdinnan tämän talon tulevaisuutta ajatellen. Villa Charlotten Rouva on jo pidempään puhellut Herralle, että Tehtaalta puuttuu edustusmökki Lapista - mahtaisiko tästä tulla sellainen? Vai mikä tästä tulisi?  Voitte osallistua mietintään jättämällä ideoita - kutkuttavin palkitaan pikkuyllätyksellä ;D    - Aikaa kommentointiin on 31.3. asti.