Kiitos kaikille mukavista kommenteistanne. Olisi mukava laittaa pikkuyllätys usealle, niin kivoja ideoita tuon uuden vanhan taloni tulevaisuudesta tuli esille. Itselleni kiintoisin oli  Lotten  ehdotus, jossa  oli paljon sellaista, jota itsekseni olin mietiskellyt. Isoa ikkunaa ja avaruutta... Talo on nyt tosin siirtynyt vintille odottamaan ensi vuotta. Kiitos Lottelle, jolle lähtee pikkuyllätys. Aprillipäivän iloksi tein Maren  motivoimana kävelylenkin (tosi on) ja ihan oikeasti hankin säilytystilaa lisää:

Ostin näitä kivoja "laatikoita" oikein kaksi. Ne saa vaikka tauluksi seinälle, sillä taustassa on valmiina koukut. - Päiväni hienoin hetki oli kuitenkin töissä, jonne sain uskomattoman yllätyksen Kuopion suunnalta. Kirjekuoresta tupsahti toinen toistaan kauniimpia käsin tehtyjä ihmeitä - verhoja, liinoja,  pannumyssyjä, tarjottimen pidikkeitä ja myös kauniisti käsin tehdyt lautaset ja tarjoiluvati:

Nämä minulle lahjoitti kuopiolainen Raija Vainikainen, jonka kauniita pikkutöitä olen jonkun kerran onnistunut  hankkimaan Huutonetistä. Yllätys oli mieluinen ja antajan mukaan hän vain halusi hiukan tyhjentää varastojaan. Olen onnen tyttö, sillä arvostan suunnattomasti vanhaa suomalaista käsityötä, olipa se isoa tai pientä (siis nukkekotipientä). Lähetyksessä oli  mukana paljon muutakin, mutta niiden kuvat epäonnistuivat eli koitan ottaa uudet paremmalla onnella ja esittelen ne myöhemmin.