Pari viimeistä viikonloppua olen puuhastellut "vanhukseni" kanssa. Tarkistellut sähköjä, jopa korjannut niitä. Pähkännyt, miten yhdistetään vuodelta 1972 oleva talon perusosa hiukan uudempaan (näin otaksun, koska runko on eri materiaalista) niin, että valot toimivat.  Vaikeaa oli ja jouduin ostamaan erillisen muuntajan tuon alakerran sähköistämiseksi.

Tässä  nyt on, valotkin toimivat ja Lundbyni matkaa seuraavaksi Turun näyttelyyn 1.7.-14.8.2011.

Sähköjohtojen kanssa olen enemmän kuin liemessä, kuten kuva näyttää. Akvaario ja ylätasanteella oleva TV toimivat (TV ei näy kuvassa). Valkoinen kalusto on lapsuuden nukkekodista eli 60- luvun alusta.Siitä minulla jäljellä on pöytä+4 tuolia, puusohva ja lipasto. Jos ei ole sellaista tikkua, jonka nokasa jokunen lamppuni on, onko mitään vinkkiä, miten nuo johdot saa jollakin tavalla siististi?

Makuuhuoneeseen pitää laittaa vielä jotain elämän merkkejä. Sininen tuoli on huutonetti-löytö, kuten kaikki muutkin Lundby-tavarani ja myös taloni.

Keittö taitaa olla liika moderni? Mielestäni 70-luvulla on punaista tuossa keittiötason ja kaapin välissä. Tämä on kuitenkin ainut (toinen) ehjä settini.Se toinen (punaisella koristeellisella laatalla) on toisessa Lundbyssäni.

Alakerran muodostaa "treenikämppä",  sen suihku/WC-tila ja autotalli. Tässä talossa on pari nukkeakin, toisn toisella ei ole vaatteita ja hiuksiakin taitaa olla tarpeen lisätä.

Näyttely mielessäni mietin, että ei voi olla asuntomessuja ilman messukassia:

Niitä syntyikin sitten ihan markkinameinkiä muistuttavalla tahdilla ;). Kassin kuva on minikokoon tiristetty näyttelyjulisteemme. Pari laitoin kokeeksi Turun kauppahallin  Hallittaresta löytyneeseen vitriiniin:

   :

Vitriinin korlkeus on 20 cm - ihastuin sen puuleikkauksiin. Kaappia voi hoitaa pähkinäöljyllä. Ja sitten kaikille blogissani piipahtaville tiedoksi Turun näyttelyn linkki. Sieltä saa tietoja MiniTurku Nukkekoti Asuntomessuista. jotka järjestetään 1.7.-14.8.2011 yhteisponnistuksena Turun seudun  nukkekotiharrastajien ja Nukkekotiyhdistys ry:n kanssa 20 vee juhlavuoden yhtenä tapahtumana. Kun surffailette tuolla Turku2011 sivuilla,  huomatkaa, että näyttelymme on siellä myös ruotsin ja englannin kielisenä. Monilla varmaan on tuttuja, jotka voisivat innolla tulla Turkuun kauempaakin kesäretkelle!