Terveiset Krakovasta, jossa  Mieshenkilön kanssa koettiin laatuaikaa (mieskielellä: makkara, hapankaali, sakea keitto,olut, vehnäjauhosta leivotut pierogit (kuten ravioli), paksu perunamuussi ja leivitetty porsaaleike). Kuvat kertovat siitä haasteesta, mitä vyötärönmetsästysytä harrastava naismatkailija matkalla kohtasi:

Ken nuo kummalliset möykyt mininä tekee ja päälle vielä  nuo ihrankokkaret loihtii - täällä varma tilaaja...

Kaunista ja väkevää historiaa omaavaa kaupunkia katsellessa laatuaika alan harrastajan silmissä muodostui seuraavista pikkulöydöistä:

Kaunis gobeliini on kirjanmerkki, kankaalle tulostettu (Leskirouvan makuuhuoneeseen tai eteiseen), taulu on rintarossi (siitä kilpailevat Pankinjohtajan Rouva ja Villa Charlotten Rouva), pikkupatsaat  ovat matkamuistorihkamaa parhaimmillaan ja uskonnollissävyitteinen avaimenperäkin sopii jonakin  päivänä jonnekin.

      

Riemastuttavin löytö oli tämä likipitäen lappalaishattu, jonkinlainen roikotettava koriste, koska siinä on sitä varten pieni lenkki.  

   

Pieni rintarossi on aidoista kuivatuista ja prässätyistä kukista.

         

Ja tässä hellyyttävät lasipatsaat seuranaan pikkiriikkinen otus, joka mielestäni on jotain Aku Ankan ja krokotiilin väliltä... Näiden tuomisten mukana Hyvää Walpuria kaikille blogissani piipahteleville!