Nyt on MiniTurku eletty ja näyttelymme purettu. Kuusi näyttelyviikkoa hurahti nopeasti ja kun sunnuntaina 14.8. aamulla sen purimme ja joimme taukokahvit, ihmettelimme joukolla, miten vasta juuri oli avajaiset!  Osa näyttelystä meni vielä omalle työpaikalleni kuntoutujiemme iloksi (muutama boxi) ja muut esillä olleet toivon mukaan ovat kotiutuneet turvallisesti. Kiitos kaikille näyttelyyn osallistuneille, talonsa ja minitarvikkeensa esille laittaneille - ilman teitä näyttelyä ei olisi ollut! Saamamme palaute oli pelkästään positiivista, kävijät poistuivat hymy huulilla ja kiittivät näyttelyä sen laajuudesta ja monipuolisuudesta. Jopa vaimojensa mukana (ehkä hiukan alkuun vastentahoisina) tulleet mieshenkilöt olivat vaikuttuneita - ainakin Föri, Puutorin vessa ja Majakka ja Autotalloiverstas vetivät kovastikin heitä puoleensa.

Kävijöitä oli yhteensä 3 474  -  vallan mahtava määrä, kun ottaa huomioon, että  tavallinen kävijämäärä Gallerisasa on noin 500 per kuukausi.

Tämmöiseltä näytti juuri ennen avaamista lauantaina 13.8. viimeisenä aukiolopäivänä, jolloin kävijöitä oli 200.

Mikäli joku vielä haluaa nähdä Puutorinvessan 1:24 kokoisena, se on säilössä myyntiinsä asti OP Kiinteistökeskuksen ikkunassa Turussa Brahenkadulla, ihan oikean Puutorin ja oikean Puutorinvessa-ravintolan lähellä:

Föri koossa 1:30 meni säilöön hetkeksi Turkuseuran Föritupaan, jossa sitä voi käydä ihmettelemässä arkisin klo 10-14. Näillä näkyminen se kohta puolin siirtyy uudelle omistajalleen, josta kerron sitten hiukan myöhemmin!

PS: Kesäarvoituksen pikkupalkinnot menivät Jatalle, AinoSlle ja Sissylle, joille kaikille lähtee luvattu pikkuyllätys.