Sain tänään yllätyspaketin, jonka  oli minulle laittanut   Anja Kuuralehdosta. Sitä auki kääriessäni en voinut kuin ihmetellä, miten minua näin suurenmoisella paketilla yllätettiin:

Kuva ei tee oikeutta varmaankaan, mutta pankaa merkille muiden ihanuuksien lisäksi tuossa upean villipedon taljan päällä oleva kultainen Anjan tekemä "naamari" - ihan täydellinen matkamuisto Villa Charlotten Rouvan taannoiselta Venetsian matkalta! Viehko on myös tuo Anjan itse tekemä pastakirjaintaulu, jonka sijoituspaikaksi Rouva määritteli Huikka ja Kulauksen, sen verran on Baarinisännän dekoraatiot hakusessa, että pitää hiukan avittaa... Mukana oli myös kaksi hienoa mattopalaa, "kaakelia", pitsiliinan materiaalia ja taulun alkuja ja sitten todelliset lempparit itselleni seuraavassa:

Näitä pidellessä ei voi muuta kuin ihastella ja mielessä sommitella niille sijoituspaikkaa - palataan niihin myöhemmin, kun ehdin asiaa hiukan makustella. Myös Pitsilinnassa on monta näistä kiinnostunutta. Suuri kiitos Anjalle näistä päiväni piristyksistä!