Sain taas mummoilla kerrakseen,  PikkuSisko (4,5 kk) oli kipeä, IsoVeli jäkiksessä ja Pienempi mies (11v) puolikuntoisena seuraa vailla: rakennettiin laboratorio, jossa tehdään huippututkimusta. Ja sen uskoo, kun laitteistoa tarkastelee:

Pahvilaatikko, tapettia, kontaktimuovia ja Bilteman lautaa. Kaksi työpöytää (huom vaaleanpunaiset roiskeet),  ovat Raunistulan kerhosta epäonnistuneita tiskipöydän alkuja, tarvikkeita, hyllyllä pillistä tehtyjä putkia -  katosta roikkuu luuranko ;)

Maustepurkista tehtiin ilmanvaihtoaukko ja tietokoneen jostakin osasta laitettiin liikuteltava "mittari" , jolla voidaan tutkia näytteitä - siinä vauhtia antamassa nallipyssyn nallirengas.

Koe Tehty! Eli varokaa.... Hiukan on labran aineita todellakin roiskunut pöydän pinnoille!

 

Sainpa itsellenikin sipsipurkki-pönttöuunia eteenpäin. Käytin luukkuihin pohjalle pahvia, luukut balsasta ja nuo pikkuiset ritiliköt pahviin terällä veistetty. Muutama helmi nupiksi. Päälle maalia  jos jonkinlaista. Vielä saranat pitää laittaa,ainakin luulen...

Hain sellaista "ruosteista" ja kulunutta ilmettä (mallina oli yhden aidon uunin kuva). Tässä vielä liimat ovat märkinä. Noissa raoissa on hammastikulla laitettuna kelta-oranssia maalia, mutta eivät juurikaan näy - eli sitä hiukan lisää ja sitten vielä tuhkaluukku ja jotain muuta pientä.  Tässä sovittelin hiukan valokuvauseinäkkeelle: