Löysin Ihana -nimisestä askartelulehdestä ohjeen siitä, miten tehdään valokuvakehykset. Mennään kauppaan, hankitaan Mieshenkilölle lempimerkkistä tölkillinen (tai niin  monta kuin kehyksiä haluaa tehdä) ja ryhdytään toimeen: Mieshenkilö osallistuu irrottamalla raaka-aineen, nauttimalla lempimerkistään (ottakaa tästä vinkkiä siihen, miten miehet saa osallistumaan) ja sitten onkin homma melkein valmis.

Kyseessä on juomatölkin auki sihahtava korkki vai miksi tuota nyt nimitetään. Siitä leikataan osa pois niin, että muodostuu kehykselle jalat. Taustalle tietysti paperia/pahvia. Tässä kehyksessä ei ole vielä valokuvaa. En myöskään maalannut, mutta ohjeessa kehyksiä oli maalattu todella hauskoilla väreillä. Tämän halusin säilyvän "hopeisena".

Pikkuinen pöytä on omaa tekoa, ei kestä "päivänvaloa" tämän kummemmin, samoin kynttilänjalat, joissa on käytetty helmiä. Kynttilät on ostojuttuja. Pitsiliina on valmispitsiä. Juhlat voivat melkein alkaa, eli tarkoituksena on tehdä pikkuinen muistolahja eräälle tutulle, hiukan mallailin, miten tekemäni "värssy"-muistokirja sopisi mukaan. Kuvan ruusut on tehnyt Raunistulan kerhon Arja ja ne ovat vain lainassa kuvaa varten, samoin on lainassa Jatan tekemä ristiäiskakku.

Taisi tuosta muistokirjasta tulla liian iso, ei muuta kuin takaisin verstaalle pienempää (umps... miten mahtaa onnistua) tekemään!