Raunistulan kerhossa Marjan kanssa teimme yhdessä (minä oppityttönä) "rintamamiestalon keittiötä". Idea oli oma päähänpinttymäni ja sitten tuumasta toimeen. Ilman Marjan taitoja ja ohjausta ei olisi tähän päästy: valmiina on jo aiemmin esittelemäni puuhella ja nyt uutena kaappi. Niiden runko on pahvista.
(Edit: kuvapäivitykset 24.8.)Kyseessä tässä tapauksessa on vakstuukilla (sekin on parhaat päivänsä nähnyt) peitetty keittiön klapikaappi. Puulaatikko oikeasti aukeaa/menee kiinni. Nuo laatikot on feikkiä. Marjan blogista voi katsella, millaisen hienon kokonaisuuden hän teki.


 

Vakstuuki on printattua 1:1 tapettia (tosin ensin pienennetty) ja sen päällä on kontaktimuovia. Koitin saada sen näyttämään jo parhaat päivänsä nähneeltä. Kaapin tarina on, että se alkaa olla jo viimeisillään ja sitä on  yritetty korjata maalaamalla tyyliin "maalia päälle niin puhdasta tulee" - huomaatte mm maalinroiskeita noissa laatikossa;)

 Olen näistä lapsellisen onnellinen, sillä kaikki mikä viittaa huonekalujen tekemiseen, on  minulle vihoviimeistä ja  vaikeaa puuhaa. Tosin haaveilen tekeväni vielä sellaisen vinoseinäisen astiakaapin (ks Marjan blogista), sillä se kuuluu tähän tyyliin... Vein tämän kokonaisuuden tänään Naantalin kirjaston "Nukkekodin kevätsiivous" -näyttelyyn.  Näyttely on siellä 2.5.-31.5.2012. Näyttelyn kuvia on Marjan  kuvastossa ja siellä ovat nyt sitten vierekkäin meidän työmme - niin samanlaiset ja kuitenkin tosi erilaiset ;D