Lopultakin pankinjohtajan tilaama (USA:sta asti) parketti tuli. Rouvansa Kotitalousopettaja halusi kalanruotokuviota, mistä sitten remontista vastaavalle Tane-talkkarille muodostui likipitäen ylitsepääsemätön  haaste.
Aluksi uusittiin jo kerran rempattu, kiiltäväksi maalattu valkoinen katto muistuttamaan 50-luvun kerrostalon kattoa, tosin  ei löytynyt suorakaide-laattaa vaan piti tyytyä kuvan mukaiseen.

1644788.jpg

Samalla uusittiin myös olohuoneen katto.


1646170.jpg

Sitten tapetoitiin sali, joka sekin edellytti kuvioiden kohdentamisen kulmiin. Rouva kun halusi tyyliin sopivan arvokkaan kuviollisen tapetin. Tapetti on Bauhausin löytöjä.

1646168.jpg

Sitten parkettiin, jossa olikin tekeminen: paljon fundeerausta, jossa oli onneksi käytettävissä myös ulkopuolinen Konsultti (kuvassa sovitusvaihe nro 6), kuviot piti kohdistaa, materiaalia leikattava ja taas kerran leikattava ja soviteltava ennen lopullista kiinnittämistä.

1644732.jpg

Sitten piti kokeilla olemassa olevalla kalustolla, joka lainattiin Mummon mökin salista - ja vietiin sitten takaisin. Lattiahan piti toki lakata ja saada kiiltämään koreasti. Ensi se varovasti hiottiin, pinnan piti olla lapsenpepun sileä.


1644744.jpg

Tässä on ensimmäinen lakkaus tehty - Tane muuten lähti Huikka ja Kulaukseen. Huomenna on kuulemma uusi päivä, peräti sunnuntai ja "100%:n päivä" - pankinjohtajalla kun on kiirus ja homma pitää saada kuntoon nopeasti ;)


1646171.jpg