Edit 1.5.2012: Arvonnan voitti random org arvontakoneen toimiessa onnettarena MAREVE - onnea vaan, pikkuyllätys on lähdössä, jahka osoite selviää.

Oikeasti pikkuinen amme on sormusteline - sitä ei kukaan arvannut!


Olen pidempään (?) ollut sitä mieltä, että nukkekotihankinnoissani on nyt tauko. Ei-mitään-uutta-ennen-kuin-vanhat-tarvikkeet-on-käytetty. Piste. Tuntuuko tutulta? Pääkaupunkiin suuntautuneiden kahden viimeisen matkani aikana (torstaina ja sitten uudelleen lauantaina) onnistuin aika hyvin. Paitsi että Simonkentän hotellin  nurkilta Kampin seudulla osui silmiin kauan etsimäni tarvike. Ja kaikille tiedoksi, että Pääkaupungissa oli liki mahdotonta olla kannattamatta kaupallista alaa. Kuten kuvasta huomaa, meininki oli melkein enempi käskevää kuin muuta... Muovitötteröt on hotellin kylpyvaahtopullon korkkeja, niistä saa hyviä lampunvarjostimia.

Ilmiselvä Mallinalun ja Kiekkoilijan kotispan rosteri käsienpesuallas! Siihen pitää vaan rakentaa jonkin sortin kaapisto alle, tässä vielä kokosuhdetta:

Kuka hoksaa, mikä tämä oikeasti on? Pikkupalkinto on luvassa ;D. Arvailuja voi jättää  Vappuaattoon asti!

Sitten ihan pikkuvinkki, miten väistää matkan aikana houkutuksia: kahvilla voi rauhassa käydä, kun matka-aika osuu aamuun. Esim Lohjan seudun aakkoskahvilan Elämyskauppa on silloin vielä kiinni. Tosin ovat laittaneet esille ihan kassan viereen karamellihoukutuksien kylkeen kaikkea kivaa. Jos sen onnistuu kiertämään, on aika mestari. Minä en mestaruussarjaan tällä kertaa ihan päässyt. Niistä sitten myöhemmin, kun saa kuvattua.