Kyllä nyt kelpaa alkaa uusi vuosi, kun joulutontut olivat kuulleet tuskaantuneet valitukseni silmien riittämättömyydestä esim. ristipistoihin. Luuppi ei minua auttanut, sillä en oppinut sitä käyttämään - jos joku on kiinnostunut hankkimaan itselleen edullisesti luuppia, laittakaa viestiä.

Ohessa olevan suurentavan ja valaisevan pöytään kiinnitettävän lampun kanssa ei sitten auta enää valittaa, niin hienosti laite suurentaa. Jos ei onnistu, pitää myöntää, että ei osaa...

2194160.jpg

Rekvisiittana olevat laatikot ovat viinilaatikko (edessä) ja tuo suorakaiteen muotoinen ja hiukan viinilaatikkoa pidempi ja matalampi (päällä kaunis leima siinäkin) ovat myös joulun satoa. Viinilaatikossa oli veljeni tekemät hienot lasityöt (kuinka tonttu ihan Porkkalassa asti oli kuullut, että olen haikaillut myös noiden laatikoiden perään) ja toinen on  melko lyhen mutta intensiivisen koulutuksen tulosta: Mieshenkilö vei roskia joulupäivän iltana taloyhtiömme roskiin - säiliöt ovat etupuolella pihaa, oven likellä - ja palasi reissultaan komea kannellinen puulaatikko kädessään. Oli ihan tonkinut roskista, kun laatikko oli sieltä pilkistänyt... Pistäkääpä kanssasisaret paremmaksi, eikös vain ole hyvin koulutettu?! Sitten hymyilimme molemmat kun mietimme, mitä juuri silloin ikkunoistaan kurkkailleet talon asukkaat ovat mahtaneet tuumia ;)

Oikein mukavaa ja minirikasta uutta vuotta kaikille blogissani piipahtaville!