Olen ennenkin todennut, että jos itseään ei muuten saa liikkeelle, niin kannattaa miettiä mieluisa määränpää. Se motivoi kummasti. Tänään oli tarvis liikkua ja tietysti sitten motivoitua ensin. Niinpä suuntasin itselleni mieluisaan Tawarataloon Turun Yliopistonkadulle, josta en ole koskaan poistunut muuten kuin hymy huulilla.

Kaikki sen tietää, että hedelmiä (kuvassa oik.)  ja vihanneksia pitää syödä puoli kiloa päivässä. Miksi kukaan ei sano, että ainakin silloin tällöin tulee nauttia esteettisistä arvoista (kuvassa vas.) . Kaikki sen tietää, että henkinen ravinto on yhtä tärkeää, selostin Mieshenkilölle, kun hän kieltämättä näytti hieman epäilevältä, kun esittelin lenkkeilyni tuotosta keittiössä.   Viisaastuneena totesi kuitenkin, että  "Ellei vielä tärkeämpää"...

Eikö vain mieli lepää kun tätä katsoo? Se on ihan ilmiselvä arvokas terraario tai joku muu, vaikka kukkaselle kaunis astia tai sitten siinä säilytetään Villa Charlotten Rouvan USAn tädin hopeakahvikalustoa.  - Niin ja tuli liikuttua, tunti kävelyä ja iloista mieltä.

ARVOITUS: mikä on tämä rasia alkuperältään? Pikkupalkinto tulossaan a) nopeimmalle ja toinen b) kaikkien vastanneiden kesken ramdom.org suorittamassa arvonnassa.