Olin jo jokin aika sitten vaateostoksilla ja ihastuin tähän  Anjan tekemään laatuturkikseen. Villa Charlotten Rouva säilyttää sitä omassa kodinhoitotilassaan, kuten hän  Villan alakertaa nimittää. Turkki pitäisi pakata kesäsäilöön.  Tämä huone on  Huikka ja Kulauksen ja autotallin välissä oleva tila (Villan "kivijalka"), jossa Rouvalla on kodinhoitopiste. Turkin taustalla näkyy hiukan Rouvan kodin tyyliä rennompaa viihtyilynurkkaa:
(Edit: kuvapäivitys 20.8.2012)Turkki on Sekakuoro Hengarien pystynaulakossa ja on Rouvan mielestä niin mukava, että hän ei taida sitä kesäsäilöön laittaakaan.Postipaketissa oli mukavan kirjeen myötä pikkuyllätys, josta osa menee Huikka ja Kulaukseen ja  tuo sininen design vaasi menee Rouvan Antiikki Liike Aito ja Kallis valikoimiin.
Todella kekseliäästi hyödynnettyä terveydenhuollon päivittäistä tarviketta ;D   Sinien vaasi lienee lähettäjän omaa tuotanntoa. Kiitos Anjalle näistä! Ja erityiskiitos kirjeestä, joita on aina todella mukava saada. Ihan eri juttu kuin sähköiset kirjeet!