Tulipa käytyä, satojen muiden mukana, Turun osaava nainen -messuilla, sieltä tuliaisina nämä pienet "joulu- enkelit" Villa Charlotten olohuoneen jouluikkunaan ja keraaminen mekkoveistos Pitsilinnan Galleristi Judit af Nådendal-Åbon koti-galleriaan.

2013569.jpg

Todellista osaavuutta sitten  tuli koettua, kun sunnuntaina pääsin ystäväni Riitan kanssa Tammelan / Forssan nukkekotikerholaisten kerhoiltaan vierailulle. Aiheena oli kengät. Ohjaajana toimi Monomestan pyörittäjä Lotte, mukanaan mitä viehättävin pikkuassistenttinsa, jonka taidot näyttivät olevan Lotten luokkaa.

2013575.jpg

Ohessa tuotosta: Nauhalliset ovat ystäväni  ekat (kuulemma myös viimeiset), mallina olleet Loten lasten pikkupopot olivat liki puolta pienemmät;) - musta pari on omat ekani ja olin niihin  melko tyytyväinen. Innosta puhisten toisen parin kimppuun ja tulos oli linttaan astuttu, monissa liemissä venyneet Tanen remppakengät... Loten tekemät kaavat ja ohjeet olivat hyvät ja tulen niitä vastaisuudessakin käyttämään. Naisten kenkiä ainakin tarvitaan ja saappaat ja lenkkarit ja korkokengät ja Reinot... Lisäksi sain kullanarvoisia villaneuleiden neuleohjeita ja tulipa hankittua Tanelle uusi kaunis villapaitakin - siitä sitten joskus myöhemmin lisää.