Raunistulan kerhossa päätimme, että ei aina viitsi järjestää synttäri- tai jouluswappeja. Miksi ei olisi kerrankin jotain erilaista?  Ja tuumasta toimeen, laitoimme pystyyn nimipäivä-swappikierroksen tälle vuodelle. Voi ihme, olo on kuin pikkutyttönä: silloin nimipäivääkin juhlittiin, tädit, sedät ja serkukset kokoontuivat ja lahjoja saatiin! Ja aina myös kakkua. Ensimmäinen paketti tuli perille jo runsas viikko sitten, Gittalle kiitos siitä kiusauksesta, samoin kuin siitä, että samalta taholta sain myös ystävänpäivänä pikkuyllätyksen, jonka tässä samalla esittelen. Ensin kuva kaikesta mukavasta yhdessä:

Ja sitten yksityisemmin:

Gittalta saamani kasvojenhoitoseerumi (todellista ystävänpäivän huomiointia...) 

Gittalta tullut nimipäiväpakkaus piti sisällään kivan pikkukaapin ja ihanan kukkapuskan. Oletukseni on, että jälkimmäinen on ihan itse tehty, ihana kimppu. Tuossa oikealla olevat "design-lasit" ovat Ninnan paketista.  Ninnalta  ovat myös alla oleva hieno sukankudin, viittä vaille valmiina, lisänä monikäyttöisiä pikkuisia nappeja. Niiden alla Railata tullut upea kudottu  villainen matto/torkkutäkki (en vielä tiedä minne sen laitan, mutta se olisi myös kaunis moderni sängynpeite), kiitos Raila, aivan ihana!

Kerhomme monitaituri Arja lienee kuullut ihailevan kaihoisat huokaukseni, kun eilen yllätten postiluukkuun tulleesta kuoresta tänä aamulla paljastui mitä ihanin tilkkutäkki. En voi kuin ihmetellä a) taitoa b) värisilmää ja c) sommittelutaitoa!

 Merjan  paketista tuli selvästi Huikka ja Kulauksen tarvikkeistoa, ainakin niin itse mietin - ennen kuin ehkä joskus saan aikaseksi oikean puodin. Alunperin avaimenperästä muodostuu pienen tuunauksen (renkaan irrotuksen jälkeen) oivallinen purkka-karkkiautomaatti:

Kiitos kerhoystävilleni, nämä pienet ihanuudet ilahduttivat kovasti. Ja kiitos myös kaimalleni ja työkaveri Eijalle, jolta sain ystävän-nimipäiväkassillisen ylltätystä myös (Eijan muistanette mm siitä, että hän on kertonut Nukkekotilehdessä omasta talostaan):

Hieno kassi, jossa oli rusettiin solmittu pikkunaru, kortti ja kauan kaihoamani Mercantile-mappi, ja minkälainen...

Sisäsivuja myöden viimmesen päälle. Lahjan antaja "valitteli", että hän ei ollut onnistunut tekemään tuota metallirengasta toimivaksi... (hänet tuntien, sekin vielä joskus onnistuu).