- No nih pojat, sanoi Tane tyytyväisenä, pyyhki olutviiksensä, kopautti kolpakolla pöytää ja nosti kulmakarvaa merkiksi siitä, että juomalle jos toisellekin oli sijansa. Huikka ja Kulauksessa oli kevätilta parhaimmillaan. Vapuksi odoteltiin mukavaa säätä.

 

- Villa Charlotten Rouva matkasi aamutuimaan pääkaupunkisheudulle, kuulema Herra tulossa ulkomailta kotiin. Rouva meni vashtaan, kun sinne shuuntaan oli menossa. Jotkut laadukkaat messut kuulema. Että makuuhuonevinkkejä saishi.  Viish shiitä pojat, katsokaa, mitä Tehtaan  varashtoista taas löytyi. Näillä shaamme Walpurin tunnelmaa!

-Aika totinen on tämä kaveri, totesi Opiskelijanuorukainen, ja mielessään ennusti, että  Rouvan paikalle saapuminen voisi muuttaa oivalliset suunnitelmat. - Siihen asti kelpasi dekoreerata, niin kuin Rouva sanoo, tuumi nuorukainen ja löysi itselleen heti suosikin ovenpieleen nojaamasta:
 

 

-Pianossha istuu melkein Elton John, hykerteli Tane, kun asetteli  hahmoja paikoilleen.

 

Baarin Isäntä puhdisteli laseja ja kaatoi talkoojuomaa miehille. - Onkin odotettavissa  hyvät Wapunalusjuhlat, tuumi  ja muisteli niitä kertoja, jolloin Tanen "teemakoristelut" olivat saaneet ankaran tuomion tietyltä taholta. - Myönnettävä on, että kaikkiin kertoihin oli osunut sangen tuottoisat ja iloiset hetken ennen Rouvan väliintuloa, mietti vielä ja otti itsekin tavoistaan poiketen lämmikettä.

 

-Tätä pinkkitaulua en vielä kiinni laita, tohelsi Tane, mutta nosti sen tuolille turvaan. -She pitää kiinnittää sheinälle erikoisliimalla, jota minulla ei nyt juuri ole mukanah.

-On se pojat vaan niin, että kyllä tämä kotiolot voittaa, sanoi Tane ja kopautti  pöytää. -Minulla on kotivappu jäänyt miettimättä, muisteli ja mietti, mistä siivoamisen siellä aloittaisi...

 

Ihan on poikamiehen luukku tämän miekkosen asunto!

Mieshenkilö tuli kotiin viikon New Orelansin matkaltaan. Olin toivonut "jotain pientä" niin kuin tapana harrastuksen myötä on. Huikka ja Kulauksen Wappukoristeet on matkatuliaisia. Olin niistä ihan onnesta soikeana, niin kuin olen joskus kuullut sanottavna. Tässä muuta kuva niistä vielä:

 

Woodoo -nukkeja paikallisten käsityöläisten tekeminä. Niissä oli ohjeet ja mukana myös neula! Tuo naamari on mardi gras juhlaan liittyvä kapistus. Käärme menee varmaan myös Rouvan pelotteeksi jonnekin joskus :D

 

Tässä pienemmät woodoo -hahmot, ne on tehty tulitikkujen varaan. Niissä myös ohjeet ja neulat. Ankkahanmot on posliinia.

 Eikös ole veikeät?

 

Tämä on tehty langoista (näitä olen löytänyt myös Suomesta kotisiwan kassanpäädyistä joitakin malleja). Kassin pohjalta löytyi vielä muutakin, joiden suhteen olen hiukan epävarma. Olivatko ne minulle vai kertoivatko ne enempi Mieshenkilön kiinnostuksen kohteista?