Meillä oli MiniTurku Nukkekoti Asuntomessujen  työryhmän kerhoilta, viimeinen tällä syyskaudella ja vietimme sen iloisissa merkeissä. Saimme Förimme  (Aurajoen yli liikennöivä kävelijöiden ja pyöräilijöiden lautta) valmiiksi ja suuntasimme ajatukset kohti Puutorin Vessaa (entinen yleinen vessa, nykyinen pubi). Kahvitauolla alkoi  kätköistä ilmaantua pikkuihmeitä:

Vasemmalla Arjan virkkaama hieno vanhanaikainen pitsikori (sokeriliemellä "tärkätty" ) ja siellä kekseinä paprikan siemeniä - katsokaa nyt tuota punaista rusettiakin, ihana! Marjan hienot kyntteliköt menevät ehdottomasti K-kauppiaan perheen joulupöytään. Niissä on käytetty puuhelmiä ja muovisen hammastikun runkoa. Sitten illan todellinen jymy-yllätys. Olen nimittäin jo jonkin aikaa tiennyt, että  leivontatuotoksiani arvostetaan (!?) ja  että aikaansannokseni toimivat joillekin peräti innoituksen lähteenä ;D   Näin voimakasta innoitusta en tiennyt aikaan saaneeni:

 Edestä.... ja takaa...

Tämän ihastuttavan talon on tehnyt   Ninna. Kokosuhdetta selvittää Jatalta saamani kaunis minipiparitalo. Tämä melkein nyt syrjäyttää aiemmin "leivontablogini" puolella olevan piparitalon... menee ihan varmuudella joulun kahvipöytään. Ei syötäväksi, vaan koristeeksi. Kiitos näistä kaikille!