Tanella oli taas naurussa pitelemistä, kun Pitsilinnan taloyhtiön hallitus perusti oikein työryhmän pohtimaan saunan kiukaan  mallia. Lisäksi suihkun saaminen on viivästynyt, tilausruuhkaa kuulemma. Saunan käyttöön otto siis viivästyy - ja oikein kunnolla. Ekoja löylyjä joudutaan odottamaan siis melkoinen tovi vielä.
Niinpä Tane tarttui välillä pyyntöön, joka koski  kahteen kerroksen rempattavaa asuntoa Pitsilinnan vasemmalla sivulla. Seiniä piti maalata ja lattia laittaa.

1948595.jpg

Kyllä tätä tehdessä Tane ihmetteli: pelkkää valkoista ja mustaa vaan! Mutta tuntui pariskunnan naispuolinen henkilö kovasti hyvin seuranneen sisustuslehtiä, niin on tyyliä, niin tyyliä... "Morsmaikku taitaa enempi  edustaa ns bilehilepuolta (ks kassi) kuin sisustamisen kykyä, sen verran pleigiä on tulollaan", mietti Tane. Teki kuitenkin mitä käskettiin, vaikka kahteen kertaan tarkisti tältä Pohjois-Suomesta kotoisin olevalta mallinalulta, että lattialaatta varmasti oli tarkoitettu tänne eikä kylpyhuoneeseen.
Pariskunnan miespuolisko on parhaillaan Ruotsissa, pelaa työkseen jääkiekkoa. On sen verran hyvätuloinen, että antoi tyttöystävälle vapaat kädet sisustamisen suhteen. Itse ei  kerkiä moisia miettimään. Naiset on sitä varten. Kiekkoilijan tavoitteet on ihan muualla, NHL on seuraava steppi.
Kuten kuvasta näkyy, urakka on jäänyt kesken. Tane heitti "pensselit santaan" , kun nuorikko ei osannut päättää lattialistojen mallia eikä väriä. Kokeilussa jäi paikoilleen tuomiotaan odottamaan nuo mustat  - ja aukko portaita varten osoittaa, että porrasmallia ei neidon kanssa ehditty edes aloittaa miettiä - Tanen oli  nimittäin pakko lähteä rauhoittavien nesteiden äärelle. Sen verran oli naisellista typeryyttä kestettävänä. Oli siinä taas Baarin Isännällä ihmettelemistä...