Olen saanut nukkekotiystäviltä pikkupaketteja ja niiden suhteen on annettu ymmärtää, että ne ovat joululahjoja, eivät kalenteriyllätyksiä. Siis avataan vasta aattona muiden lahjojen mukana.

Ni-ih. Kauniita, kutkuttavan kiinnostavia...  kaimalta ja työkaverilta  on tuo vasemman puolinen, pyöreä on Gittalta ja pikkiriikkiset Nousiaisten suunnalta Sarilta. Tuo laatikko muuten on itse asiassa luukku 23. Mieshenkilön kanssa menimme ostamaan joulun kalaa Tavarataloon ja kun tiiviin väkijoukon läpi pääsimme lopulta numerokoneelle, saimme koneesta lappusen 378 - näytöllä kalatiskilla oli vuorossa 170. Lähdimme pois. Totesimme siinä, että likeinen viinimyymälä oli parahultaisesti tyhjä ja haimme sieltä glöginvahvikkeen. Myyjä täytteli hyllyjä ja minä (niin kuin aina) käytin tilannetta hyödykseni. Tervehdin hyvää jouluaikaa toivottaen ja sanoin olevan nukkekotiharrastaja, että  mahtaisiko löytyä yhtään puulaatikkoa. "Hmm, ei ainakaan ole varastossa, mutta - k o p s , kopautti yhtä laatikkoa - tässä taitaa olla". Ja todella, oman työnsä keskeyttäen hän riipi pahvikuoret auki, poisti pullot ja ojensi minulle kauniin puisen viinilaatikon hyvää joulua toivottaen. Olin liki sanaton, kiitin ja totesin hänelle, että tästä tuli joulumieli. 

 Laatikossa on saranallinen kansi ja oikein lukko. - Sitten muuten keksin , miten sain avata pari pientä pakettia jo nyt aamulla heti herättyä eikä vasta illalla kun joulupukki tulee. Kaksi pientä on nimittäin niin pientä, että ne voivat hävitä joulun tohinassa. Varmaan on kaikille myös selvää, että kukkapaketti pitää aina avata turhaa viivettä välttäen. Siispä toimeen:

Kaunis amaryllis ja sitten jouluaaton tuskaa lievittämään peli pienine kortteineen (päällä lukee The night before Christmas) ja sitten paketti, jossa on vauvanuken kuva. Liitteenä olleessa kirjeessä ystäväni mainitsi toisessa paketissa olevan vain kuvan siitä, mitä siinä pitäisi olla (toimitusvaikeuksia kuulemma). Kyllä nyt kelpaa, ja kun vielä jäi kaksi noin kaunista pikkurasiaakin ehjänä olemaan. Olo on Tanen sanoja lainatakseni "aika messevä". Vielä on kaksi isompaa pakettia kärvisteltävää, mutta aaton touhut taitavat olla sen verran vaativat, että odotus ei ole niin kovin vaikeaa ;D   Hyvää Joulua kaikille blogissani piipahteleville. Kiitos mieltä lämmittävistä, mukavista kommenteistanne ja erityinen kiitos minua nätisti yllätyskalenteriluukuilla muistaneille.  Kiitos myös niistä hetkistä, joita olen voinut teidän blogeissanne viettää!